Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad Pegaso (1434046) - Aldeamayor soccer club (773707) » 659720158: T63/J9/V

Liga 659720158 Información oficial sobre el partido 659720158 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.112 (5625)

Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 2 - 0 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
Fernando Rojas (76') 1 - 0
Imeldo García Ferreros (81') 2 - 0
Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 2 - 0 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 5 - 1 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gommibearstein

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marc Bernardet la va rematar Fernando Rojas amb una magnífica volea que va fer pujar per a Gommibearstein el 1 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Imeldo García Ferreros de Gommibearstein va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ulf Finsterer haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Gommibearstein al minut 6.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fernando Rojas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Gommibearstein va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alcadio Boixadós en un 1 contra 1 amb el porter Gabriele Frossard, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Leif-Göran Berntsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gommibearstein se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Gommibearstein va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Đặng Quốc Huy ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Gutarrate va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Imeldo García Ferreros va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Rojas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Aldeamayor soccer club

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Aldeamayor va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Daniele Naselli va quedar-se sol davant el porter Bernat Closa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Andreas Mayer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Grzegorz Dyła va entorpir al marcador d'en Tony Hantke per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.