Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caminantes Nocturnos (1455539) - BestiasPardas FT (1433028) » 659720142: T63/J6/V

Liga 659720142 Información oficial sobre el partido 659720142 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / V.112 (5625)

Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 1 - 3 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
0 - 1 Maciej Andrasz (6')
Guillaume Rofes (8') 1 - 1
1 - 2 Raúl Canellas (71')
1 - 3 Mauricio Guisla (73')
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 1 - 3 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 3 - 1 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Tiene mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caminantes Nocturnos

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Caminantes una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Guillaume Rofes, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Serhat Racih va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Caminantes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 岳 (Yue) 顺颐 (Shunyi), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Ferran Betoret del Caminantes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Giuseppe Bonaccorsi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Matias Tiljander va estar a punt de marcar al minut 72 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan Agustí Martín Ávila des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillaume Rofes de Caminantes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Maciej Andrasz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a BestiasPardas.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): En Raúl Canellas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 71 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El BestiasPardas va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Mauricio Guisla rematés de volea a la xarxa. El 1 - 3 pujava al marcador al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Es duien 56 minuts de partit jugats quan Roger Ràmia va estar a punt de posar per davant a BestiasPardas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Frits Overbosch va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Frits Overbosch va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raúl Valea, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauricio Guisla de BestiasPardas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.