Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caminantes Nocturnos (1455539) - Aldeamayor soccer club (773707) » 659720137: T63/J4/V

Liga 659720137 Información oficial sobre el partido 659720137 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.112 (5625)

Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 2 - 1 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
Abian Ormazábal (8') 1 - 0
1 - 1 Leon Radek (27')
Guillaume Rofes (51') 2 - 1
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 2 - 1 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 3 - 1 Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caminantes Nocturnos

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Caminantes va ser Abian Ormazábal.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Guillaume Rofes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Caminantes.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Matias Tiljander va rematar alt.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Serhat Racih va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Gabriele Frossard va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Roberto Peiti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gabriele Frossard al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferran Betoret va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agustí Martín Ávila.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Ferran Betoret de Caminantes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Als 27 minuts de partit, Leon Radek de Aldeamayor va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Tobias Westerthaler va estar a punt de posar per davant a Aldeamayor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Frits Overbosch va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Aldeamayor va estar a punt d'empatar al 22 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kemal Töz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aldeamayor que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gil Pinto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ulf Finsterer de Aldeamayor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.