Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

granmazinger (1336896) - BestiasPardas FT (1433028) » 659720135: T63/J4/V

Liga 659720135 Información oficial sobre el partido 659720135 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.112 (5625)

granmazinger Alineación oficial del equipo 'granmazinger' en el partido 1 - 3 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
0 - 1 Mauricio Guisla (35')
0 - 2 Sisebuto Olozaga (40')
Carlos Goyeneche (73') 1 - 2
1 - 3 Mauricio Guisla (76')
granmazinger Alineación oficial del equipo 'granmazinger' en el partido 1 - 3 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
granmazinger Alineación oficial del equipo 'granmazinger' en el partido 1 - 2 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,1 % 45,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

granmazinger

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del granmazinger van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Goyeneche va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Raúl Aymerich no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): granmazinger va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que Gerard Saborit no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Aleksander Pietrucha va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de BestiasPardas va ser finalitzada des de l'esquerra per Mauricio Guisla al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sisebuto Olozaga va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 40, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del BestiasPardas, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Mauricio Guisla va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fortunato Lería. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Raúl Valea va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Joan Andreu Bort va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Canellas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.