Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad Pegaso (1434046) - Caminantes Nocturnos (1455539) » 659720132: T63/J3/V

Liga 659720132 Información oficial sobre el partido 659720132 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.112 (5625)

Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 4 - 0 Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido
Đặng Quốc Huy (3') 1 - 0
Alcadio Boixadós (35') 2 - 0
Alcadio Boixadós (67') 3 - 0
Rafael Eleicigui (68') 4 - 0
Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 4 - 0 Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 2 - 1 Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido
Tiene suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gommibearstein

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Đặng Quốc Huy, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gommibearstein va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alcadio Boixadós progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): En Đặng Quốc Huy va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alcadio Boixadós la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Gommibearstein va aconseguir el 4 - 0 quan Rafael Eleicigui va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Caminantes. La jugada d'estratègia del Gommibearstein per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Imeldo García Ferreros va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Raúl Gutarrate va rebre molts aplaudiments. Al minut 31 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Syrlybek Dyusekeev es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Francisco Javier Almunia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Đặng Quốc Huy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Frits Overbosch va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Imeldo García Ferreros de Gommibearstein es va guanyar la targeta groga merescudament.

Caminantes Nocturnos

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Agustí Martín Ávila va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Giuseppe Bonaccorsi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 264 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Passat el minut 34 de partit, Caminantes va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Roberto Peiti, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Guillaume Rofes la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Caminantes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Gianfranco Arrieta va fer una estirada espectacular al minut 77, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Roberto Peiti.