Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldeamayor soccer club (773707) - barbaria (1585170) » 659720126: T63/J1/V

Liga 659720126 Información oficial sobre el partido 659720126 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.112 (5625)

Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 3 - 0 barbaria Alineación oficial del equipo 'barbaria' en el partido
Pierric Macron (72') 1 - 0
Osman Afoury (85') 2 - 0
Salvo Smedile (88') 3 - 0
Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 3 - 0 barbaria Alineación oficial del equipo 'barbaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 3 - 1 barbaria Alineación oficial del equipo 'barbaria' en el partido
Tiene un resultado normal 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Corria el minut 72 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pierric Macron, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aldeamayor pel centre va donar un gran resultat: el gol de Osman Afoury va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aldeamayor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salvo Smedile progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Daniele Naselli arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gil Pinto va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Gil Pinto del Aldeamayor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Salvo Smedile va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aldeamayor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gil Pinto! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Leon Radek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Andreu Cabús va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andreas Mayer de Aldeamayor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

barbaria

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Edrigu Iurribaso va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 20. En Paco Porras va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Adolf Didriksson va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Paco Porras va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.