Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nibelheim.C.F. (777640) - Fishburger (1579321) » 659719723: T63/J13/V

Liga 659719723 Información oficial sobre el partido 659719723 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.104 (5617)

Nibelheim.C.F. Alineación oficial del equipo 'Nibelheim.C.F.' en el partido 0 - 0 Força Étienne Alineación oficial del equipo 'Força Étienne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nibelheim.C.F. Alineación oficial del equipo 'Nibelheim.C.F.' en el partido 2 - 0 Força Étienne Alineación oficial del equipo 'Força Étienne' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nibelheim.C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Miroslav Kočnar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Nibelheim.C.F..
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Nibelheim.C.F. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 50 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gildas Guérit ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Nibelheim.C.F. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Igor Grandas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tito Rodríguez.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Reinis Grubiņš va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Nibelheim.C.F. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gildas Guérit en un 1 contra 1 amb el porter Tito Rodríguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Força Étienne

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Grzegorz Kurpiel no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joan Cassadó estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Étienne van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lyubomir Konakchiyski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Étienne van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 70 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Lyubomir Konakchiyski, però la pilota va sortir per sobre del travesser.