Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No vale entrayonar (1418843) - Nibelheim.C.F. (777640) » 659719716: T63/J11/V

Liga 659719716 Información oficial sobre el partido 659719716 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / V.104 (5617)

No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 2 - 3 Nibelheim.C.F. Alineación oficial del equipo 'Nibelheim.C.F.' en el partido
Julian Geierlehner (8') 1 - 0
1 - 1 Miroslav Kočnar (31')
Jorge Cabilla (37') 2 - 1
2 - 2 Fernando Ronda (58')
2 - 3 Gildas Guérit (71')
No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 2 - 3 Nibelheim.C.F. Alineación oficial del equipo 'Nibelheim.C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 2 - 4 Nibelheim.C.F. Alineación oficial del equipo 'Nibelheim.C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 70,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No vale entrayonar

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Julian Geierlehner, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Entrayonar es posava per davant!
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Jorge Cabilla van servir per superar a l'últim defensor, en Fernando Ronda. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Entrayonar cantant "Jorge Cabilla selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Entrayonar va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yann Maudet, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Julian Geierlehner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yann Maudet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 el Entrayonar va posar setge sobre la defensa central visitant però en Harrison Grilli no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 90 minuts, en Harrison Grilli no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rodrigo Laviña després que el jugador de Entrayonar li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Nibelheim.C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Miroslav Kočnar va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 58, quan Fernando Ronda va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gildas Guérit es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gildas Guérit va fer una jugada per la banda esquerra, però Iñigo Ortuondo va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Grzegorz Kurpiel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Ronda de Nibelheim.C.F. es va guanyar la targeta groga merescudament.