Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

No vale entrayonar (1418843) - atilano team (1337550) » 659719715: T63/J10/V

Liga 659719715 Información oficial sobre el partido 659719715 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.104 (5617)

No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 2 - 1 Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido
Harrison Grilli (6') 1 - 0
Kirill Petrishin (21') 2 - 0
2 - 1 Lars-Eric Bromo (24')
No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 2 - 1 Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
No vale entrayonar Alineación oficial del equipo 'No vale entrayonar' en el partido 6 - 3 Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido
Es un cenizo 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,8 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No vale entrayonar

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Entrayonar van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Harrison Grilli.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Kirill Petrishin de Entrayonar va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Roger Orteu va servir per deixar enrere el gegant Estepan Amilibia al minut 2, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonay Castrovido de Entrayonar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Harrison Grilli de Entrayonar es va guanyar la targeta groga merescudament.

Palau Panthers

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 24 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Lars-Eric Bromo.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Faustino Carrasco va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iñigo Ortuondo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Palau va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Faustino Carrasco es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Palau creava perill des de la dreta al minut 63, però en Iñigo Ortuondo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Faustino Carrasco desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Heriberto Vega quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Heriberto Vega va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Régis Mayet.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Estepan Amilibia de Palau va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.