Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atilano team (1337550) - Fishburger (1579321) » 659719683: T63/J3/V

Liga 659719683 Información oficial sobre el partido 659719683 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / V.104 (5617)

Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido 4 - 1 Força Étienne Alineación oficial del equipo 'Força Étienne' en el partido
0 - 1 Jonas Kejlberg (14')
Diego Landtwing (30') 1 - 1
Lars-Eric Bromo (34') 2 - 1
Boris Schwandt (53') 3 - 1
Diego Landtwing (89') 4 - 1
Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido 4 - 1 Força Étienne Alineación oficial del equipo 'Força Étienne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Palau Panthers Alineación oficial del equipo 'Palau Panthers' en el partido 2 - 2 Força Étienne Alineación oficial del equipo 'Força Étienne' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palau Panthers

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 30. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Diego Landtwing va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Diego Landtwing va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 34 de joc. Lars-Eric Bromo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lars-Eric Bromo la va rematar Boris Schwandt amb una magnífica volea que va fer pujar per a Palau el 3 - 1.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Palau va obtenir un penal al minut 89, que va llançar a la perfecció Diego Landtwing. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Diego Landtwing gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Tito Rodríguez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Palau va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Boris Schwandt en un 1 contra 1 amb el porter Tito Rodríguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Faustino Carrasco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Faustino Carrasco de Palau va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Julio Grimaldo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lars-Eric Bromo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Força Étienne

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de Étienne Jonas Kejlberg va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Étienne va estar a punt d'empatar al 35 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Joan Cassadó que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Étienne van sortir al contraatac al minut 58, però Andrii Filat va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Étienne van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marko Popović, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugenio Egoabil de Étienne va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.