Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Juvenil de Ponteareas (775332) - FC MONI (1462669) » 659719609: T63/J12/V

Liga 659719609 Información oficial sobre el partido 659719609 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / V.102 (5615)

F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido 4 - 2 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
0 - 1 Hèctor Comellas (11')
0 - 2 Hèctor Comellas (23')
Gilles Glauser (24') 1 - 2
Werni Strohm (61') 2 - 2
Gilles Glauser (79') 3 - 2
Sudarto Jusuf (82') 4 - 2
F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido 4 - 2 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido 2 - 0 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Voluntad de Poder

Goles Goles

  • 100 Minuto 24 (Gol de falta): Al minut 24, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Gilles Glauser anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Venusville. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Werni Strohm la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Voluntad es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 61.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 79 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Gilles Glauser. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Voluntad va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sudarto Jusuf va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gilles Glauser! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Voluntad van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Simone Piscitelli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Venusville

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): El jugador Hèctor Comellas de Venusville es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 23 minuts, Hèctor Comellas va superar per velocitat Víctor Baroja per posar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Raúl Pinto va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Federico Alberto Rosenberg, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Pinto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Venusville va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro Roldán, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jaume Llorens va marxar per velocitat al minut 65 i va fer una passada de la mort a José María Aceña, però aquest va fallar.