Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cruñia (313992) - Malaga. C.F. (1590309) » 659719599: T63/J10/V

Liga 659719599 Información oficial sobre el partido 659719599 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.102 (5615)

cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido 2 - 0 Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido
Enders Heft (42') 1 - 0
Olov Killbrant (89') 2 - 0
cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido 2 - 0 Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido 1 - 2 Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,0 % 48,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cruñia

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del cruñia contenien la respiració mentre en Enders Heft s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Olov Killbrant va incrementar l'avantatge de cruñia amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de cruñia, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Olov Killbrant va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Burchart Ewen va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Fausto Espinosa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bence Andrásovics de cruñia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El cruñia ho intentava per la dreta per mitjà de Olov Killbrant, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Enders Heft va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Malaga. C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Malaga. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Josu Palomeque, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 43 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Carlo Di Venere va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Vincenzo Pelloso sol davant la porteria al minut 43, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Shmuel Weisgal va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ramón Pacheco va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Jussi Nikkonen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Val de Malaga. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.