Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaga. C.F. (1590309) - SD Juvenil de Ponteareas (775332) » 659719597: T63/J9/V

Liga 659719597 Información oficial sobre el partido 659719597 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.102 (5615)

Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 2 - 0 F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido
František Cicvárek (35') 1 - 0
İbrahim Aydıner (56') 2 - 0
Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 2 - 0 F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 2 - 0 F.C. Voluntad de Poder Alineación oficial del equipo 'F.C. Voluntad de Poder' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga. C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en František Cicvárek al minut 35, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Malaga. i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Malaga. va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de İbrahim Aydıner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Malaga. va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Daniel Val va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Carlo Di Venere del Malaga. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Shmuel Weisgal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Plamen Petrov al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vincenzo Pelloso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Daniel Val no va ser aprofitada per en Josu Palomeque que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vincenzo Pelloso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Vincenzo Pelloso es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Shmuel Weisgal de Malaga. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Val. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a František Cicvárek de Malaga. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Voluntad de Poder

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Voluntad va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Werni Strohm va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Olly Seriese de Voluntad es va guanyar la targeta groga merescudament.