Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Hospi Killers (800916) - FC MONI (1462669) » 659719575: T63/J4/V

Liga 659719575 Información oficial sobre el partido 659719575 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.102 (5615)

L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 1 - 1 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
Sergio Rodríguez (22') 1 - 0
1 - 1 Hèctor Comellas (57')
L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 1 - 1 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 2 - 0 Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospi Killers

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el LHospi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sergio Rodríguez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Danilo Varro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Danilo Varro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LHospi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Danilo Varro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): LHospi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emrullah Nesin en un 1 contra 1 amb el porter Razzaq Yaqub, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Sergio Rodríguez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Santiago Urraca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Rodríguez va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Razzaq Yaqub va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Venusville

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Hèctor Comellas va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Venusville, al minut 57. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Venusville va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Josep Maria Navall, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Venusville van sortir al contraatac al minut 53, però Pedro Roldán va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.