Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

e-psy (1435978) - Hermo F.C. (486086) » 659719258: T63/J8/V

Liga 659719258 Información oficial sobre el partido 659719258 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.96 (5609)

e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido 1 - 1 Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido
Javier Urbaneja (2') 1 - 0
1 - 1 Leonel Nogueira (18')
e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido 1 - 1 Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido 2 - 0 Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

e-psy

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Javier Urbaneja va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de e-psy.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3, Javier Urbaneja gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vítor Raimundo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jesús Carcer va ridiculitzar a en Alfonso Osorio Ulloa amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aviran Wexler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Botija Vela va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Vítor Raimundo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Javier Urbaneja del e-psy ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Miguel Nohales va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de e-psy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de e-psy a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Nohales va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, César Campsor de e-psy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Hermo F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): El jugador Leonel Nogueira de Hermo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hermo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marvin Thiemig va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Hermo van sortir al contraatac amb encert al minut 70, però Luis Carlos Suárez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Hermo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Marvin Thiemig des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Hermo van sortir al contraatac al minut 87, però Madi Barka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.