Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vincent FC (1334697) - Deportivo Alcolea F.C. (775545) » 659719255: T63/J8/V

Liga 659719255 Información oficial sobre el partido 659719255 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / V.96 (5609)

Vincent FC Alineación oficial del equipo 'Vincent FC' en el partido 2 - 1 Ninjas of the Hood Alineación oficial del equipo 'Ninjas of the Hood' en el partido
0 - 1 Bertalan Lakatos (43')
Pablo Salazar Cabrera (43') 1 - 1
Alejandro Clus (59') 2 - 1
Vincent FC Alineación oficial del equipo 'Vincent FC' en el partido 2 - 1 Ninjas of the Hood Alineación oficial del equipo 'Ninjas of the Hood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vincent FC Alineación oficial del equipo 'Vincent FC' en el partido 1 - 2 Ninjas of the Hood Alineación oficial del equipo 'Ninjas of the Hood' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vincent FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Vincent equilibrava la balança al minut 43. En Pablo Salazar Cabrera, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Vincent va ser Alejandro Clus.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Clus va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Augusto Cota, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Ninjas of the Hood

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Bertalan Lakatos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Adrián Verdún quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Eleder Doistua, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Ninjas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Compta va desviar el xut final de Serxio Malvido després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en David Ferrán López va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 225 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Bertalan Lakatos es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Olly Frouws va superar els defenses rivals per velocitat al minut 81 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Venceslau Lamela va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 87, en un 1 contra 1 amb el porter, però Fernando Compta va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Berke Er des de l'esquerra.