Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Simakeros (1595729) - CELTA GRIS (486749) » 659719232: T63/J2/V

Liga 659719232 Información oficial sobre el partido 659719232 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / V.96 (5609)

Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido 3 - 1 Mirianicos Alineación oficial del equipo 'Mirianicos' en el partido
Kalungi Mwisaka (39') 1 - 0
1 - 1 Koldobika Arraztio (41')
Manolo Normandia (60') 2 - 1
Edu Irimo (66') 3 - 1
Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido 3 - 1 Mirianicos Alineación oficial del equipo 'Mirianicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Simakeros Alineación oficial del equipo 'Simakeros' en el partido 3 - 0 Mirianicos Alineación oficial del equipo 'Mirianicos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simakeros

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Simakeros va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 Kalungi Mwisaka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats van embogir quan en Manolo Normandia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Simakeros.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Simakeros va augmentar la diferència quan Edu Irimo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Máximo Ancestral! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Simakeros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marc Pretel Marín ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Simakeros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar August Dorota en un 1 contra 1 amb el porter Francesc Farnós, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Pretel Marín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Mirianicos

Goles Goles

  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jaime Villaciergo va anar a parar al cap de Koldobika Arraztio que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Mirianicos el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El Mirianicos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Marciano Evigui la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberto Hielz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.