Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darien CFL (1338370) - F.C. Ascó (48573) » 659719058: T63/J1/V

Liga 659719058 Información oficial sobre el partido 659719058 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.93 (5606)

Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 2 - 1 real paketes Alineación oficial del equipo 'real paketes' en el partido
Tristan Ljosland (7') 1 - 0
Antonino Culcasi (27') 2 - 0
2 - 1 Res Grimm (89')
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 2 - 1 real paketes Alineación oficial del equipo 'real paketes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 4 - 1 real paketes Alineación oficial del equipo 'real paketes' en el partido
Tiene mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darien CFL

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Tristan Ljosland va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Darien i marcant el 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Antonino Culcasi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Darien.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Darien Sven Böhnlein quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Amin Ranjbaran l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Logan Short va estar a punt de sentenciar el partit al minut 12, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Maciej May, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Tristan Ljosland, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Volker Steinrade. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Volker Steinrade de Darien va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven Böhnlein de Darien va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Volker Steinrade es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

real paketes

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, paketes seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Res Grimm va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucas Bluteau de paketes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.