Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.Z.O.F.C. (1457956) - shalke_temeto (434107) » 659718834: T63/J14/V

Liga 659718834 Información oficial sobre el partido 659718834 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.88 (5601)

A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 1 - 2 shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido
0 - 1 Óscar Villarmeá (36')
0 - 2 Domingo da Zamorela (67')
Iñigo Tanburindegi (85') 1 - 2
A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 1 - 2 shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 3 - 1 shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido
Tiene mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.Z.O.F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de A.Z.O.F.C. per la dreta va donar com a resultat un gol de Iñigo Tanburindegi al minut 85 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ernesto Camango del A.Z.O.F.C. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): A.Z.O.F.C. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ernesto Camango ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Iñigo Tanburindegi va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Pere Esquerrà va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El A.Z.O.F.C. va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Carlos Novales la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): A.Z.O.F.C. van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Iñigo Tanburindegi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ernesto Camango de A.Z.O.F.C. no va ser gol per ben poc.

shalke_temeto

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 36, en Jakub Hocke del shalke_temeto va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Óscar Villarmeá que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Domingo da Zamorela de shalke_temeto va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Giancarlo Dentesano de shalke_temeto va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Giancarlo Dentesano no va ser aprofitada per en Maximilian Schaltegger que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Hermannus Siemiatkowski de shalke_temeto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.