Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gares F.C. (486405) - Sarrianord CF (1587886) » 659718721: T63/J1/V

Liga 659718721 Información oficial sobre el partido 659718721 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.87 (5600)

MATARRAÑA Alineación oficial del equipo 'MATARRAÑA' en el partido 1 - 0 Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido
Konstantin Klosterkoppel (47') 1 - 0
MATARRAÑA Alineación oficial del equipo 'MATARRAÑA' en el partido 1 - 0 Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MATARRAÑA Alineación oficial del equipo 'MATARRAÑA' en el partido 3 - 0 Sarrianord CF Alineación oficial del equipo 'Sarrianord CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MATARRAÑA

Goles Goles

  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 47 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Konstantin Klosterkoppel llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): MATARRAÑA va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Delival Gagliazzo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 23 (Ocasión de penalti): En Konstantin Klosterkoppel va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 23, però el porter visitant Eufrasio Alcázar Yunta el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Teodor Călăraşu de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Maciej Miotła va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MATARRAÑA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Teodor Călăraşu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Jonny Fischer gairebé va marcar per a MATARRAÑA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Kubilay Niran gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eufrasio Alcázar Yunta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Sarrianord CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sarrianord va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gabriel Amorós, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jesús Varanda va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Paulo Olmos Ribas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Sarrianord va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Julio Gallardo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Txatxel Atibar de Sarrianord va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.