Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santander Drunkers (779542) - Arsenal sevillano (1436659) » 659718627: T63/J5/V

Liga 659718627 Información oficial sobre el partido 659718627 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / V.85 (5598)

Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 1 - 1 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
Ricardo Villanova (36') 1 - 0
1 - 1 Pavel Tsiplakov (87')
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 1 - 1 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 4 - 0 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santander Drunkers

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Ricardo Villanova va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Santander.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Santander per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Estruch, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Peter Aston no va ser aprofitada per en Noreno Alonso que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ottó Bádonyi al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Estruch va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jesús Estruch, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 87 per blocar una centrada d'en Tiburcio Aganzo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Santander.

Arsenal sevillano

Goles Goles

  • 160 Minuto 87 (Gol de falta): L'entrenador de sevillano es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Pavel Tsiplakov era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): sevillano va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Robert Peksa va quedar-se sol davant el porter Guglielmo Castellana, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del sevillano sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Robert Peksa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir José Martins Correia Nunes va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sevillano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eduard Suchopár, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Peksa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.