Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maicguasausqui (1371393) - CSV ALCORCON ASCENSO (1419530) » 659718280: T63/J2/V

Liga 659718280 Información oficial sobre el partido 659718280 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / V.79 (5592)

Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido 2 - 0 GRRRü Alineación oficial del equipo 'GRRRü' en el partido
Johann Netze (12') 1 - 0
Marius Cristea (63') 2 - 0
Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido 2 - 0 GRRRü Alineación oficial del equipo 'GRRRü' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Badalona Chess Alineación oficial del equipo 'Badalona Chess' en el partido 3 - 1 GRRRü Alineación oficial del equipo 'GRRRü' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badalona Chess

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Johann Netze va donar a Badalona un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marius Cristea, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Badalona.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Raúl Gallegos va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 13 quan Johann Netze de Badalona gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Sergey Dedyaev va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Marius Cristea, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gürsoy Azadi de Badalona va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Raúl Gallegos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angelo Calvaruso de Badalona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

GRRRü

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Angelomaria Trebbi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hilari Ferraté va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 53 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pedro Boti va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Adrian Ploug de GRRRü va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrian Ploug de GRRRü va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".