Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sayago (778727) - 2PIR (801694) » 659718205: T63/J11/V

Liga 659718205 Información oficial sobre el partido 659718205 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / V.77 (5590)

Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido 1 - 0 F.C. TARIFA Alineación oficial del equipo 'F.C. TARIFA' en el partido
David Arranz (26') 1 - 0
Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido 1 - 0 F.C. TARIFA Alineación oficial del equipo 'F.C. TARIFA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Sayago Alineación oficial del equipo 'Real Sayago' en el partido 4 - 0 F.C. TARIFA Alineación oficial del equipo 'F.C. TARIFA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sayago

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Arranz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sayago se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): André Maia va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sayago que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan David Arranz de Sayago gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Sayago van sortir al contraatac al minut 34, però David Arranz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mahfuz Irsyad al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Arkadiusz Barylski va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raul Manegatti va rematar alt.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en André Maia va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alfonso Yañez Mariño rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Alfonso Yañez Mariño gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mahfuz Irsyad va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Raul Manegatti gairebé va marcar per a Sayago des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

F.C. TARIFA

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Néstor Passarella va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Marino Laurent va rebre molts aplaudiments. Al minut 31 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Conner Richins va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mehmet Emre Eren des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Marino Laurent al minut 36 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.