Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Villarato (992956) - Reconquista F.C. (1590047) » 659718099: T63/J13/V

Liga 659718099 Información oficial sobre el partido 659718099 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.75 (5588)

F.C. Villarato Alineación oficial del equipo 'F.C. Villarato' en el partido 1 - 0 Reconquista F.C. Alineación oficial del equipo 'Reconquista F.C.' en el partido
Felipe Monereo (71') 1 - 0
F.C. Villarato Alineación oficial del equipo 'F.C. Villarato' en el partido 1 - 0 Reconquista F.C. Alineación oficial del equipo 'Reconquista F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Villarato Alineación oficial del equipo 'F.C. Villarato' en el partido 2 - 0 Reconquista F.C. Alineación oficial del equipo 'Reconquista F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Villarato

Goles Goles

  • 135 Minuto 71 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Felipe Monereo va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ricardo Calbetón va entorpir al marcador d'en Gunārs Ambainis per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Villarato van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Felipe Monereo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Hernández es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Reconquista F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Recon van sortir al contraatac amb encert al minut 10, però Manfred Siebzehnriebl no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Juan José Acevedo de Recon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manfred Siebzehnriebl de Recon es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.