Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

koby fc (1368631) - Los Tu Madre C.F. (49049) » 659717937: T63/J14/V

Liga 659717937 Información oficial sobre el partido 659717937 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.72 (5585)

A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido 0 - 2 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
0 - 1 Travon Seo (37')
0 - 2 Travon Seo (81')
A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido 0 - 2 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido 2 - 1 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,9 % 15,1 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A l'altra banda FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): laltra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ubaldo Huandoy va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fructuoso Monferrato.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Patrik Lindström va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de laltra.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Osni Virgílio va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de laltra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 73 minuts, en Róbert Orth no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Patrik Lindström de laltra es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 84, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Róbert Orth de laltra va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bryan Thomas de laltra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Tu Madre C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): MADRE va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pablo Calella, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Travon Seo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Travon Seo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 2 per a MADRE.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Dámaso Comiáns al minut 29 semblava entrar, però Kennet Hellgård va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Travon Seo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MADRE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Calella, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Travon Seo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Travon Seo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Józef Goćwin de MADRE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.