Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minnesota Squirrels (779204) - Club Models (488410) » 659717936: T63/J14/V

Liga 659717936 Información oficial sobre el partido 659717936 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.72 (5585)

Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 5 - 1 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
Sigi Ruehling (12') 1 - 0
Daniel Jiménez Orozco (17') 2 - 0
Firmino Teles (26') 3 - 0
Alessandro Dazzo (31') 4 - 0
Camil Willems (50') 5 - 0
5 - 1 Paco Fontalquer (54')
Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 5 - 1 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 3 - 0 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
Tiene suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minnesota Squirrels

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sigi Ruehling de Squirrels aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Squirrels pel centre va donar un gran resultat: el gol de Daniel Jiménez Orozco va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Firmino Teles, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Squirrels.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del Squirrels va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alessandro Dazzo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Guillermo Vardeci sempre és una garantia. Al minut 50, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Camil Willems marcar el 5 - 0 per al Squirrels.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Guillermo Vardeci gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Caballa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Savo Vuletić, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Jiménez Orozco per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Caballa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Guillermo Vardeci va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Firmino Teles, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Guillermo Vardeci gairebé va marcar per a Squirrels des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Squirrels ho intentava per la dreta per mitjà de Daniel Jiménez Orozco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Savo Vuletić va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Marrec de Squirrels es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Flu-Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 54 minuts, Paco Fontalquer va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Flu-Team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jorge Amigó, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Flu-Team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Alberto Cabiedes, però el porter rival va fer una gran aturada.