Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

koby fc (1368631) - Wesser F.C (1338613) » 659717930: T63/J12/V

Liga 659717930 Información oficial sobre el partido 659717930 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / V.72 (5585)

A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido 2 - 1 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
0 - 1 Alain Mrad (25')
Róbert Orth (28') 1 - 1
Gaetano Erode (71') 2 - 1
A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido 2 - 1 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A l'altra banda FC Alineación oficial del equipo 'A l'altra banda FC' en el partido 3 - 0 Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A l'altra banda FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Róbert Orth de laltra va aconseguir igualar el partit al minut 28, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 71 gràcies a la jugada de Gaetano Erode, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Róbert Orth va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Hj Sabli bin Hj Saleh va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Cas van der Sleen del laltra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Gaetano Erode va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ubaldo Huandoy va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Róbert Orth va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de laltra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jesus Eichbichler una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Hj Sabli bin Hj Saleh va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Ubaldo Huandoy, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Andrian Ryzhkin de laltra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alonso Garcés s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Los Euromijos

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Peter Rikardsson arribés a peus de Alain Mrad, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Euromijos el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dik Elberts, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Euromijos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Khadim Cissokho, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Khadim Cissokho va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.