Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tu Madre C.F. (49049) - Club Models (488410) » 659717917: T63/J9/V

Liga 659717917 Información oficial sobre el partido 659717917 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.72 (5585)

Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 3 - 2 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
0 - 1 Jorge Amigó (44')
Tosh Theis (60') 1 - 1
Dámaso Comiáns (82') 2 - 1
2 - 2 Antonio Echegaray (91')
Tosh Theis (91') 3 - 2
Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 3 - 2 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 3 - 0 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tu Madre C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Tosh Theis va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 82 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Dámaso Comiáns llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MADRE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tosh Theis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Józef Goćwin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): MADRE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Janq’u Errázuriz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Víctor Manuel Botarell va intentar anar-se'n per velocitat al minut 42 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Józef Goćwin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MADRE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): MADRE enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Józef Goćwin del MADRE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Flu-Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Flu-Team eren letals, i Jorge Amigó va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 137 Minuto 91 (Gol evento especial extremo + rematador): Jorge Amigó va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 91 de joc. Antonio Echegaray es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Flu-Team va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Amigó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Flu-Team van sortir al contraatac al minut 75, però 哈 (Ha) 志雷 (Zhilei) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Ilassen Ichafi de Flu-Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laureano Mato de Flu-Team es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.