Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wesser F.C (1338613) - Club Models (488410) » 659717900: T63/J5/V

Liga 659717900 Información oficial sobre el partido 659717900 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / V.72 (5585)

Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido 1 - 2 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
0 - 1 Noel Iglesias (4')
0 - 2 Óscar Delcarte (23')
Arild Sundet (80') 1 - 2
Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido 1 - 2 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Euromijos Alineación oficial del equipo 'Los Euromijos' en el partido 1 - 0 Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Euromijos

Goles Goles

  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Arild Sundet va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Flu-Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Óscar Delcarte és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Noel Iglesias perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Flu-Team augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Óscar Delcarte es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Flu-Team va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Batxi Martanategi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Flu-Team va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Laureano Mato va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Amigó estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ilassen Ichafi, als 44 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Fidel Gascón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Flu-Team va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, el Flu-Team va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fidel Gascón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fidel Gascón.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laureano Mato de Flu-Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ilassen Ichafi de Flu-Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Batxi Martanategi de Flu-Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.