Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Models (488410) - Minnesota Squirrels (779204) » 659717885: T63/J1/V

Liga 659717885 Información oficial sobre el partido 659717885 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.72 (5585)

Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido 3 - 1 Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido
Laureano Mato (15') 1 - 0
Laureano Mato (21') 2 - 0
哈 (Ha) 志雷 (Zhilei) (29') 3 - 0
3 - 1 José Luis Villablanca Zuñiga (63')
Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido 3 - 1 Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flu-Team Alineación oficial del equipo 'Flu-Team' en el partido 2 - 0 Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flu-Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Flu-Team s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Laureano Mato per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jorge Amigó va anar a parar al cap de Laureano Mato que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Flu-Team el 2 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Flu-Team va augmentar la diferència quan 哈 (Ha) 志雷 (Zhilei) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Delcarte, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Batxi Martanategi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Óscar Delcarte gairebé va marcar per a Flu-Team des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Minnesota Squirrels

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El porter de Squirrels va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, José Luis Villablanca Zuñiga va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Savo Vuletić va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Sigi Ruehling va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thomas Marrec de Squirrels es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sigi Ruehling de Squirrels amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Firmino Teles de Squirrels va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.