Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reygol F.C. (435461) - racing albertitos (771904) » 659717243: T63/J9/V

Liga 659717243 Información oficial sobre el partido 659717243 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.60 (5573)

Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido 4 - 0 racing albertitos Alineación oficial del equipo 'racing albertitos ' en el partido
Aldo Giarè (37') 1 - 0
Laust Schrøder (39') 2 - 0
Paweł Żok (73') 3 - 0
Paweł Żok (83') 4 - 0
Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido 4 - 0 racing albertitos Alineación oficial del equipo 'racing albertitos ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido 6 - 0 racing albertitos Alineación oficial del equipo 'racing albertitos ' en el partido
Tiene mala suerte 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reygol F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Reygol prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Aldo Giarè va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Reygol va aconseguir el 2 - 0 quan Laust Schrøder va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Reygol va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paweł Żok va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Paweł Żok va augmentar la diferència de Reygol a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 32, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Paweł Żok sempre els tira per la dreta i en Jesús Serón, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Fred Bielinski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Agostino Läubli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Aldo Giarè gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Serón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Renato Kutz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Youssef Chikh va fer al minut 89 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Aldo Giarè, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kalisto Daeren de Reygol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

racing albertitos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rafael Manrique no va ser aprofitada per en Sergio Acuña que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 225 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Florian Simuţ va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafael Manrique estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Endueñas, als 81 minuts, va fallar per ben poc.