Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salaos FC (1587145) - Txelins (441123) » 659716969: T63/J10/V

Liga 659716969 Información oficial sobre el partido 659716969 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.55 (5568)

Udura FC Alineación oficial del equipo 'Udura FC' en el partido 0 - 3 Txelins Alineación oficial del equipo 'Txelins' en el partido
0 - 1 Humberto Cunha Oliveira (22')
0 - 2 Deddi Bromberg (33')
0 - 3 Alhaji Ezeh (37')
Udura FC Alineación oficial del equipo 'Udura FC' en el partido 0 - 3 Txelins Alineación oficial del equipo 'Txelins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Udura FC Alineación oficial del equipo 'Udura FC' en el partido 2 - 1 Txelins Alineación oficial del equipo 'Txelins' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,9 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udura FC

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gerry Hardenbol no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Gerry Hardenbol hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Guillermo Eulate. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefan Svarva de Udura amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Txelins

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Stefan Svarva no va poder aturar Humberto Cunha Oliveira de Txelins, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 22 el 0 - 1.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Passaven 33 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Deddi Bromberg va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Alhaji Ezeh va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Jan Sobalski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Deddi Bromberg va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Kuba Dymek, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Kuba Dymek va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kuba Dymek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Txelins quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jerzy Więcławski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Amar Čaušević va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Norm Barniville va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Humberto Cunha Oliveira de Txelins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alhaji Ezeh.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Sobalski de Txelins va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.