Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Naranjitos (491991) - ZoeFC (988081) » 659716928: T63/J14/V

Liga 659716928 Información oficial sobre el partido 659716928 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.54 (5567)

Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 2 - 2 ZoeFC Alineación oficial del equipo 'ZoeFC' en el partido
0 - 1 Miguel Maza (20')
Yasin Miclotte (63') 1 - 1
Yasin Miclotte (72') 2 - 1
2 - 2 León Erquiñigo (81')
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 2 - 2 ZoeFC Alineación oficial del equipo 'ZoeFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 2 - 0 ZoeFC Alineación oficial del equipo 'ZoeFC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Yasin Miclotte va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Naranjitos empatava el partit, 1 a 1, al minut 63.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Naranjitos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Yasin Miclotte, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Javier Calero del Naranjitos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Javier Calero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, 封 (Feng) 斯康 (Sikang) va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): György Takács quasi marca en una jugada assajada de córner que Miguel Zuazola havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Yasin Miclotte va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Calero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Zuazola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

ZoeFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Maza va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 81 minuts León Erquiñigo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Leopoldo Bahamonde que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Tomás Santiesteban va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 71, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nathan Kim va aconseguir desviar el seu xut a córner.