Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FURFUS F.C (491951) - Cegama (439449) » 659716758: T63/J13/V

Liga 659716758 Información oficial sobre el partido 659716758 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / V.51 (5564)

FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 0 - 1 cagarruta f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarruta f.c.' en el partido
0 - 1 Marcos Tosesón (12')
FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 0 - 1 cagarruta f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarruta f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 0 - 3 cagarruta f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarruta f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FURFUS F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de 张 (Zhang) 淮龙 (Huailong) marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Fríðrikkur Joensen que va xutar a fora per molt poc.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jesús Pardo Saenz va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lars Burckhardt, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de FURFUS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jason Magnus, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 210 Minuto 78 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Jason Magnus quasi empata el partit per a FURFUS, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cagarruta. La jugada d'estratègia del FURFUS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Albeiro Rizo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 张 (Zhang) 淮龙 (Huailong) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

cagarruta f.c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Marcos Tosesón va posar els visitants cagarruta per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elies Gratacós va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ivan Grković de cagarruta va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 43 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Manuel 'Orejas' Reyero va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de David Barrat Esteve, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): cagarruta quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan David Barrat Esteve va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): David Barrat Esteve quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel 'Orejas' Reyero, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cagarruta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcos Tosesón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcos Tosesón després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel 'Orejas' Reyero va poder desviar-lo a córner.