Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD FUENTES ARAGONESAS (1600392) - Vecindario Ud (1591639) » 659716328: T63/J4/V

Liga 659716328 Información oficial sobre el partido 659716328 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.44 (5557)

Nacidos de la Bruma Alineación oficial del equipo 'Nacidos de la Bruma' en el partido 4 - 1 bes0s c f Alineación oficial del equipo 'bes0s c f' en el partido
Vlatko Kočović (7') 1 - 0
Mahmoud 'B.A. Baracus' El-Fayez (66') 2 - 0
2 - 1 Mula Chawni (75')
Recadero Vid (78') 3 - 1
Hannibal 'El Cerebro' Smith (83') 4 - 1
Nacidos de la Bruma Alineación oficial del equipo 'Nacidos de la Bruma' en el partido 4 - 1 bes0s c f Alineación oficial del equipo 'bes0s c f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nacidos de la Bruma Alineación oficial del equipo 'Nacidos de la Bruma' en el partido 5 - 1 bes0s c f Alineación oficial del equipo 'bes0s c f' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nacidos de la Bruma

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Vlatko Kočović va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de La Bruma.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mahmoud 'B.A. Baracus' El-Fayez es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de La Bruma pel centre va donar un gran resultat: el gol de Recadero Vid va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hannibal 'El Cerebro' Smith, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a La Bruma.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a La Bruma per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dirk 'Fénix' Teniente, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sebas Gesa al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vlatko Kočović va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vlatko Kočović va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hannibal 'El Cerebro' Smith de La Bruma es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mahmoud 'B.A. Baracus' El-Fayez de La Bruma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

bes0s c f

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): bes0s va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Mula Chawni va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del bes0s sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mula Chawni, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Melentiy Pyatakov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sorin 'LordRuler' Perde va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Franco Fontanazza quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sulo Mäyrä de bes0s va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Èric Aubanell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.