Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cleruccio's sons (989211) - San Benito F.C. (434949) » 659715944: T63/J6/V

Liga 659715944 Información oficial sobre el partido 659715944 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / V.37 (5550)

cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido 3 - 3 San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido
Zeledon Espilondo (19') 1 - 0
1 - 1 Jeff Judge (34')
1 - 2 Norm Canning (39')
Josep Joan Bladé (48') 2 - 2
Pedro Marcet (67') 3 - 2
3 - 3 Jorge Lapuente Martínez (74')
cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido 3 - 3 San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cleruccio's sons Alineación oficial del equipo 'cleruccio's sons' en el partido 1 - 2 San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,6 % 64,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cleruccio's sons

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. cleruccios s'avançava en el marcador després que en Zeledon Espilondo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): cleruccios equilibrava la balança al minut 48. En Josep Joan Bladé, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Marcet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, cleruccios es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Herman Enoksen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michael Elflein va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en Leopold Masias va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cleruccios.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Castillo de Araujo de cleruccios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Josep Joan Bladé de cleruccios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

San Benito F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jeff Judge de San Benito va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Norm Canning va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 74. L'anotador per San Benito va ser Jorge Lapuente Martínez, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alarico Freire va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nolasco Guardamino va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jeff Judge va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Jaramillo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.