Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Benito F.C. (434949) - DXRK MADRID FC (438771) » 659715924: T63/J1/V

Liga 659715924 Información oficial sobre el partido 659715924 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.37 (5550)

San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido 3 - 2 AFC Wimbi Alineación oficial del equipo 'AFC Wimbi' en el partido
Alarico Freire (11') 1 - 0
1 - 1 Ivan Minkov (22')
1 - 2 Berenguer Canelles (24')
Jorge Lapuente Martínez (25') 2 - 2
Alarico Freire (75') 3 - 2
San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido 3 - 2 AFC Wimbi Alineación oficial del equipo 'AFC Wimbi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Benito F.C. Alineación oficial del equipo 'San Benito F.C.' en el partido 2 - 0 AFC Wimbi Alineación oficial del equipo 'AFC Wimbi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Benito F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del San Benito contenien la respiració mentre en Alarico Freire s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del San Benito s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jorge Lapuente Martínez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 25 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alarico Freire ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, San Benito es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejo Moreno Rubio al minut 12 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Musa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Lapuente Martínez va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jeff Judge va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Alejo Moreno Rubio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

AFC Wimbi

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): El Wimbi era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ivan Minkov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Riku-Ville Hihnala va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Berenguer Canelles, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 13 minuts, el Wimbi va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ola Bjerknes va ser clau en la jugada d'atac de Wimbi al minut 48, quan ell mateix va fer una passada brutal a Riku-Ville Hihnala, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ola Bjerknes quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Wimbi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Enrique Gumbao des de l'esquerra va sortir desviat.