Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pabluck cf (990841) - Eric Castel Juniors (990658) » 659715789: T63/J9/V

Liga 659715789 Información oficial sobre el partido 659715789 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.34 (5547)

Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido 1 - 1 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Jere Pyhtinen (27') 1 - 0
1 - 1 Josef Raimann (29')
Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido 1 - 1 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido 2 - 0 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pabluck cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pabluck contenien la respiració mentre en Jere Pyhtinen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Amar Veladžić va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Pabluck va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos María Estilarte en un 1 contra 1 amb el porter Mirt Žitko, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eric Castel Juniors

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Josef Raimann de Juniors va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Juniors va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gian Maria Cappiello, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Juniors van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Josef Raimann no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gian Maria Cappiello va marxar per velocitat al minut 34 i va fer una passada de la mort a Josef Raimann, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juniors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rico Schoenmaker, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rico Schoenmaker, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.