Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TocameRoke (48539) - Massamam United (488390) » 659715313: T63/J2/V

Liga 659715313 Información oficial sobre el partido 659715313 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / V.26 (5539)

TocameRoke Alineación oficial del equipo 'TocameRoke' en el partido 0 - 3 Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido
0 - 1 Víctor Osuna (2')
0 - 2 Blaise Lustrinelli (7')
0 - 3 Christof Fagschlunger (73')
TocameRoke Alineación oficial del equipo 'TocameRoke' en el partido 0 - 3 Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TocameRoke Alineación oficial del equipo 'TocameRoke' en el partido 2 - 1 Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,0 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TocameRoke

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Gerwazy Dukowicz va disposar d'una bona oportunitat al minut 27, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Edmundo Cruz Mendes de TocameRoke es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 30, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Miquèu Verdú no oblidarà el que li va passar durant el minut 40. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Alex São José va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Manit Singh va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 72 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Gregor Schorlemer de TocameRoke va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Massamam United

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Christof Fagschlunger va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 2 de joc. Víctor Osuna es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al 7 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Massamam augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Blaise Lustrinelli es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Christof Fagschlunger va augmentar l'avantatge de Massamam a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Christof Fagschlunger va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jordi Bernadó, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jordi Bernadó va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Blaise Lustrinelli, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Bernadó.