Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlethic Club Ferrol (1580474) - Real Castilla Chendo (436821) » 659715174: T63/J9/V

Liga 659715174 Información oficial sobre el partido 659715174 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.23 (5536)

Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 0 Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido
Felix Rust (61') 1 - 0
Ferriol Sors (67') 2 - 0
Gianluigi Polledri (68') 3 - 0
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 0 Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 0 Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Atlethic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Felix Rust, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ferriol Sors, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Atlethic.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gianluigi Polledri va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gianluigi Polledri va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Casimir Flequé va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Atlethic va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Gianluigi Polledri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Ignacio Osuna es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Atlethic ho intentava per la dreta per mitjà de Gianluigi Polledri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Real Castilla Chendo

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Castilla, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Trevilla va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castilla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Víctor Aguinaga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Valdés Correa de Castilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 19 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ernesto Valdés Correa se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.