Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Castilla Chendo (436821) - Atlethic Club Ferrol (1580474) » 659715159: T63/J6/V

Liga 659715159 Información oficial sobre el partido 659715159 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / V.23 (5536)

Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 2 - 2 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
Víctor Aguinaga (21') 1 - 0
Víctor Aguinaga (35') 2 - 0
2 - 1 Ignacio Osuna (47')
2 - 2 Kazimierz Rakoczy (81')
Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 2 - 2 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Castilla Chendo Alineación oficial del equipo 'Real Castilla Chendo' en el partido 0 - 1 Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilla Chendo

Goles Goles

  • 105 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Óscar Candía va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Víctor Aguinaga va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Castilla posava el marcador 1 a 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Víctor Aguinaga es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Víctor Aguinaga de Castilla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Óscar Trujillo gairebé va marcar per a Castilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Valdés Correa de Castilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Trevilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 150 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47, Ignacio Osuna va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Atlethic tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 en Kazimierz Rakoczy va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pedro Lavín ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Dacio Roses Ferrer quasi aconsegueix empatar per Atlethic al minut 34, però Casimir Flequé va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Zenón da Pontenova va fer al minut 78 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hannes Jakob Lachermeier, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 80 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dacio Roses Ferrer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.