Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los canos (308587) - Safornication FC (311147) » 659715157: T63/J5/V

Liga 659715157 Información oficial sobre el partido 659715157 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / V.23 (5536)

los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 3 - 2 Dinkys team Alineación oficial del equipo 'Dinkys team' en el partido
0 - 1 Alberto Interiana (4')
Fabio Urbano (12') 1 - 1
James Lowén (59') 2 - 1
胡 (Hu) 迪平 (Diping) (68') 3 - 1
3 - 2 Luis Pajares (78')
los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 3 - 2 Dinkys team Alineación oficial del equipo 'Dinkys team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 2 - 0 Dinkys team Alineación oficial del equipo 'Dinkys team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los canos

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fabio Urbano va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. canos empatava el partit, 1 a 1, al minut 12.
  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 59, indicava inequívocament que en James Lowén va saber trobar la xarxa rival. canos desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en 胡 (Hu) 迪平 (Diping) va augmentar l'avantatge de canos a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pablo del Jesús de canos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Lutz Arbeiter que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jaromír Máček de canos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomas Maccalli de canos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Dinkys team

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, Fryderyk Matyja va pentinar un córner cap al segon pal que Alberto Interiana va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Luis Pajares de Dinkys va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Romaleos Lykourgou de Dinkys va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 8 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 67, un contraatac del Dinkys no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Dirk Beranek perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.