Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canteras Team (991100) - Hernán Cortés CF (307974) » 659715065: T63/J10/V

Liga 659715065 Información oficial sobre el partido 659715065 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.21 (5534)

Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 1 - 0 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
Juho-Petteri Anoschkin (71') 1 - 0
Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 1 - 0 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 1 - 1 Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,7 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canteras Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 71 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Juho-Petteri Anoschkin llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Canteras va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Bernardino Basualdo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canteras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bernardino Basualdo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bernardino Basualdo va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Fadri Nussbau aquest no va estar a l'altura.

Hernán Cortés CF

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hernán la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hernán que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kostis Froudarakis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Teguh Ardianto, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hernán Argenté no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Erwann Goncalves de Hernán va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.