Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canteras Team (991100) - RCD Clariana (1592007) » 659715029: T63/J1/V

Liga 659715029 Información oficial sobre el partido 659715029 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / V.21 (5534)

Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 2 - 0 LOS CALANDRAKAS Alineación oficial del equipo 'LOS CALANDRAKAS' en el partido
Edo Peere (24') 1 - 0
Edo Peere (70') 2 - 0
Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 2 - 0 LOS CALANDRAKAS Alineación oficial del equipo 'LOS CALANDRAKAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 1 - 1 LOS CALANDRAKAS Alineación oficial del equipo 'LOS CALANDRAKAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,3 % 45,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canteras Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 24 minuts de joc, Edo Peere, corrent com un esperitat, superà primer Orlandino Pereira per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Edo Peere va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Filomeno Neculñir va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Canteras se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Matías Gastón Gallego gairebé va marcar per a Canteras des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Canteras va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Matías Gastón Gallego va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

LOS CALANDRAKAS

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vladyslav Raevskiy ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Edmond Vandegehuchte va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Edmond Vandegehuchte va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Valentino Nester va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Orlandino Pereira va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.