Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villacastin tigers (797793) - catakrak team (773638) » 659715007: T63/J10/V

Liga 659715007 Información oficial sobre el partido 659715007 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / V.20 (5533)

villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido 1 - 0 catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido
Sascha Saluz (56') 1 - 0
villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido 1 - 0 catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido 2 - 1 catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villacastin tigers

Goles Goles

  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els seguidors del villacastin contenien la respiració mentre en Sascha Saluz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): villacastin va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juris Vāvere ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Thor Graeupl va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Noelio Stuñiga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Luigi Valla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de villacastin.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del catakrak. La jugada d'estratègia del villacastin per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mariano Murolo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Fryderyk Kozacki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de villacastin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de villacastin a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fryderyk Kozacki va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Luigi Valla de villacastin gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Al minut 59, Ivan Svoldgaard gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Fryderyk Kozacki una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Noelio Stuñiga va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Fryderyk Kozacki de villacastin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mariano Murolo.

catakrak team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Ignacio Elieche quasi marca en una jugada assajada de córner que Julián Dalmau havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): catakrak van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Pedro Colín des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adan Chawni de catakrak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.