Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catakrak team (773638) - villacastin tigers (797793) » 659714995: T63/J5/V

Liga 659714995 Información oficial sobre el partido 659714995 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / V.20 (5533)

catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 3 - 1 villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido
Jaime Matute Robres (24') 1 - 0
1 - 1 Ivan Svoldgaard (38')
Pedro Colín (61') 2 - 1
Basilio Prada (64') 3 - 1
catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 3 - 1 villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
catakrak team Alineación oficial del equipo 'catakrak team' en el partido 4 - 1 villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catakrak team

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jaime Matute Robres, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del catakrak se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del catakrak contenien la respiració mentre en Pedro Colín s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Basilio Prada es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adan Chawni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Julián Dalmau van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ivan Svoldgaard a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Norbert Griesel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anders Cappelen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

villacastin tigers

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts Ivan Svoldgaard va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Mohie Abou Zeid va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Noelio Stuñiga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Björn Baelemans va encarar al porter al 34, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Ivan Svoldgaard, al minut 37 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.