Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trapaga (1457548) - Almacelles Galaxy (776308) » 659714929: T63/J4/V

Liga 659714929 Información oficial sobre el partido 659714929 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / V.19 (5532)

trapaga Alineación oficial del equipo 'trapaga' en el partido 1 - 2 Almacelles Galaxy Alineación oficial del equipo 'Almacelles Galaxy' en el partido
0 - 1 Josip Budeš (24')
0 - 2 Aleksander Wojas (53')
Antemio Aguilar (77') 1 - 2
trapaga Alineación oficial del equipo 'trapaga' en el partido 1 - 2 Almacelles Galaxy Alineación oficial del equipo 'Almacelles Galaxy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
trapaga Alineación oficial del equipo 'trapaga' en el partido 2 - 1 Almacelles Galaxy Alineación oficial del equipo 'Almacelles Galaxy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trapaga

Goles Goles

  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): El públic de trapaga va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 77, va xiular un penal pels locals. Antemio Aguilar no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Otmar Determann del trapaga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Erni Fauch va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Alberto Lacalle va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Matti Laine va estar a punt d'empatar per a trapaga quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Luis Ciaurriz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Otmar Determann va enviar un xut des de 40 metres al minut 56, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Matthias Kummermehr de trapaga es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 73, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Antemio Aguilar de trapaga va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Otmar Determann es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Almacelles Galaxy

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Josip Budeš es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): En Aleksander Wojas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aleksander Wojas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pep Cubí que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ALM va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfonso Fanlo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): ALM va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alfonso Fanlo va anar a parar a les mans del porter.