Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AIMARTXO (1420562) - Mirmidon F.C. (1596506) » 659714688: T63/J14/V

Liga 659714688 Información oficial sobre el partido 659714688 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / V.14 (5527)

AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido 4 - 1 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
Jaime Cano (3') 1 - 0
Jaime Cano (5') 2 - 0
2 - 1 Gérald Baur (28')
Róbert Paušník (38') 3 - 1
Roberto Segalla (80') 4 - 1
AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido 4 - 1 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido 2 - 1 Mirmidon F.C. Alineación oficial del equipo 'Mirmidon F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AIMARTXO

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Jaime Cano de AIMARTXO, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jaime Cano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a AIMARTXO.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Róbert Paušník va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AIMARTXO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Roberto Segalla va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AIMARTXO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Tomás Urrue, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Vidaurre. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de AIMARTXO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stanislav Yahlev, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Vidaurre de AIMARTXO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mirmidon F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 28 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Gérald Baur va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 28 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Vanja Slović sol davant la porteria al minut 33, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Kemal Birdal va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Bogdan-Constantin Rădoi.
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Vicente Illarramendi, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a AIMARTXO, però Róbert Paušník no va poder encertar el xut.