Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bañeza SD (1334717) - TOOL United (120706) » 659714387: T63/J9/V

Liga 659714387 Información oficial sobre el partido 659714387 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / V.9 (5522)

Bañeza SD Alineación oficial del equipo 'Bañeza SD' en el partido 1 - 2 TOOL United Alineación oficial del equipo 'TOOL United' en el partido
0 - 1 Manuel Vigo (37')
Allan Hopkins (39') 1 - 1
1 - 2 Manuel Vigo (48')
Bañeza SD Alineación oficial del equipo 'Bañeza SD' en el partido 1 - 2 TOOL United Alineación oficial del equipo 'TOOL United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bañeza SD Alineación oficial del equipo 'Bañeza SD' en el partido 2 - 1 TOOL United Alineación oficial del equipo 'TOOL United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bañeza SD

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Allan Hopkins va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Bañeza empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Allan Hopkins va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Bañeza va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gnýr Guðmundsson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bañeza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Alcázar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Bañeza va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Óscar Alcázar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Óscar Alcázar hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Alcázar de Bañeza es va guanyar la targeta groga merescudament.

TOOL United

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ezkai 'Kolibri' Berriozar va anar a parar al cap de Manuel Vigo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a United el 0 - 1.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de United va ser finalitzada des de l'esquerra per Manuel Vigo al minut 48. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Lokiz Irola quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Lokiz Irola va quedar-se sol davant el porter Kiril Manov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Álvaro Ubago va estar a punt de posar per davant a United amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kiril Manov va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Manuel Vigo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. United va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marius-Alexandru Niţu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ezkai 'Kolibri' Berriozar de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.