Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eastbourne F.C. (308582) - Sildavya (795152) » 659713931: T63/J7/V

Liga 659713931 Información oficial sobre el partido 659713931 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / V.1 (5514)

Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 2 - 3 Sildavya Alineación oficial del equipo 'Sildavya' en el partido
0 - 1 Aurelio Cuca (11')
0 - 2 Rhett Wehner (13')
0 - 3 Carlos Martínez Lozano (24')
Mantxo Mordo (32') 1 - 3
Julián Cordera (53') 2 - 3
Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 2 - 3 Sildavya Alineación oficial del equipo 'Sildavya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eastbourne F.C. Alineación oficial del equipo 'Eastbourne F.C.' en el partido 3 - 1 Sildavya Alineación oficial del equipo 'Sildavya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eastbourne F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Mantxo Mordo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Eastbourne.
  • 103 Minuto 53 (Gol por la derecha): Eastbourne no perdien la fe, i al minut 53 del partit, Julián Cordera va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Santiago Álava va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gustavo Valencia no va entrar per centímetres.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Eastbourne sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Julián Cordera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Tahir Papa de Eastbourne va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Gustavo Valencia va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Sildavya

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Sildavya agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aurelio Cuca amb mestria.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Rhett Wehner de Sildavya va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 13. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Carlos Martínez Lozano va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Emilian Posedaru va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Owen Deems rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aurelio Cuca, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aurelio Cuca va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.